Referenser

Några av de uppdrag vi tagit oss an under senaste året

Man drygt 70 år

Kunden är en ensamstående, vital och aktiv man på drygt 70 år. Önskemålet från barnen och mannen själv är att kunna få bo kvar hemma så länge som möjligt trots snabbt upptågande minnesproblematik. Han gillar att luncha, dinera, träffa sina vänner, gå på fotboll och vistas på lantstället. Allt detta möjliggörs med två undersköterskor som turas om att vara med honom under hans vakna tid. Utöver att bibehålla faderns vardag kan hans familjemedlemmar känna sig trygga och sluta oroa sig hur fadern har det och om han hittat hem efter dagens lunchträff.

”Familjemedlemmarna känner sig trygga och slutar oroa sig för hur fadern har det”

Kvinna drygt 80 år

Kunden är en ensamstående kvinna drygt 80 år vars man nyligen gått bort. Hon är inte helt frisk utan har sviter av stroke. Hon är mycket trött och orkar inte ta sig ut ensam. Sönerna beställer en sköterska från oss som tar ut mamman två gånger i veckan för lunch eller kulturaktiviteter. Hemtjänst sköter hemmet och medicineringen, men på detta sätt vet sönerna att deras mor kommer ut och får sällskap och aktiviteter dagtid.

”Får sällskap och aktiviteter dagtid.”

Aktiv herre drygt 70 år

Kunden är en ensamstående herre som genomgått en stor operation. Familjen önskar hjälp i hemmet dygnet runt. Hans tillstånd försämras succesivt. Nurse Inhouse informerar familjen vilka vårdkontakter som finns tillgängliga och hur man exempelvis skaffar hjälpmedel och avancerad sjukvård i hemmet. Sjuksköterskan som är på plats har vidareutbildning inom intensivvård och kan åta sig ordinationerna från ASIH och annan behandlande personal. Nurse Inhouse personal svarar på familjens frågor och finns där som stöd. Vår kund fick somna in i sin egen säng med hela familjen närvarande.

”Vår kund fick somna in i sin egen säng med hela familjen närvarande”