top of page

Tidigare uppdrag

Referenser från tidigare kunder

Vi har haft flera nöjda kunder som anlitat oss för omsorg, omvårdnad och vård av nära anhörig. Här kan ni ta del av några tidigare uppdrag där Nurse Inhouse har stöttat och underlättat för flera familjer.

Aktiv herre

Kunden är en ensamstående, vital och aktiv man på drygt 70 år. Önskemålet från barnen och mannen själv är att kunna få bo kvar hemma så länge som möjligt trots snabbt stegrande minnesproblematik. Han gillar att luncha, dinera, träffa sina vänner, gå på fotboll och vistas på sitt landställe. Allt detta kan han fortsätta med tack vare två undersköterskor från Nurse Inhouse som turas om vara med honom under hans vakna tid.

Utöver att fadern kan upprätthålla sin vardag kan även hans familjemedlemmar känna sig trygga och behöver inte oroa sig för hur han har det i vardagen.

"Vi  känner oss trygga och behöver inte oroa sig för hur han har det i vardagen”

Kvinna drygt 80 år

Vår mamma är en ensamstående kvinna i åttioårsåldern vars make nyligen har gått bort. Hon lider av sviterna efter en stroke, är mycket trött och klarar inte av att ta sig ut på egen hand. Vi tog hjälp av Nurse Inhouse och nu kommer en sköterska två gånger i veckan till mamma för att ta ut henne på lunch eller kulturaktiviteter. Hemtjänsten sköter hennes hem och medicinering men tack vare Nurse Inhouse vet vi att mamma har sällskap och får komma ut på aktiviteter på dagarna.

”Får sällskap och aktiviteter dagtid”

Man 70 år

Vår pappa hade genomgått en stor operation och var i behov av palliativ vård. Vi i familjen önskade att han skulle få tillbringa sin sista tid i hemmet samt att han skulle få omvårdnad dygnet runt då hans tillstånd försämrades successivt. Nurse Inhouse hjälpte oss med information om avancerad sjukvård i hemmet, stöttade oss i dialogen med nödvändiga vårdkontakter och gav oss råd i anskaffandet av hjälpmedel.

 

Via Nurse Inhouse hade vi dessutom en sjuksköterska på plats hemma hos pappa, som var utbildad inom intensivvård och kunde administrera de läkemedel som ordinerats av behandlande läkare. Nurse Inhouse personal fungerade även som stöd för oss i familjen och svarade på våra frågor. Pappa kunde sedan somna in i sin egen säng med hela familjen närvarande.

”Vår pappa fick somna in i sin egen säng med hela familjen närvarande”

Fästpunkt - tidigare uppdrag

Klicka er vidare nedan för ytterligare information om hur vi på Nurse Inhouse kan hjälpa till vid behov av omvårdnad och omsorg i hemmet. Vi har listat några av de mest återkommande tillstånden, men vi skräddarsyr alla våra lösningar precis efter era behov oavsett sjukdom eller tillstånd.

Blå cirkel med ordet Postoperativ omvårdnad som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Stroke som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Palliativ vård som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Demens som länkar till den berörda sidan
Knappar-nurse (3).png
Knappar-nurse (2).png
Fästpunkt - tidigare uppdrag 2
bottom of page