top of page

Kontakt

Vi finns där vid behov av trygg omvårdnad och omsorg i ditt hem

Du är välkommen att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar gällande vår tjänst. Det går bra att ringa, skicka ett mail eller fylla i formuläret nedan, så återkommer vi med informationen ni behöver. 

 

Nurse Inhouse erbjuder privat omvårdnad i hemmet. Vi finns här för dig som vill ge en anhörig eller närstående skräddarsydd omsorg. Vår tjänst fungerar som ett bekvämt komplement till den medicinska sjukvården och gör det möjligt att skräddarsy omvårdnaden. Nurse Inhouse finns där för ökad trygghet, kontinuitet och möjlighet till avlastning. 

Vi anpassar oss efter era personliga behov och gör alltid det där lilla extra för att ni ska få precis den omvårdnad och omsorg i hemmet som ni önskar.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Fästpunkt - kontakt
Fästpunkt - kontakt 2

Åsa är undersköterska och har huvudsakligen arbetat inom akutsjukvård. Åsa, som även är säljutbildad, har arbetat med vårdbemanning sedan 1996.

Nurse_Inhouse_Asa_Bjallander.png

Kaarina är distriktssköterska som arbetat inom äldreomsorg i flera år. Kaarina är även personalvetare och har arbetat med vårdbemanning sedan 1999.

Nurse_Inhouse_Kaarina_Hatakka.png

”Tack vare många år i branschen så har vi ett ovärderligt kontaktnät och vi har stor kunskap om hur sjukvården i Sverige fungerar”

Åsa Bjällander

Kaarina Hatakka

”Jag har själv arbetat som sjuksköterska i privata hem och sett vilken betydelse trygghet har för kunden och anhöriga”

Sedan 2012 driver Åsa och Kaarina ett eget bolag och de startade Nurse Inhouse 2013.

Nurse Inhouse

Gyllenstiernsgatan 14

115 26 Stockholm

Åsa Bjällander och Kaarina Hatakka

E-post: info@nurseinhouse.se

Tel: 08-767 00 00

Klicka er vidare nedan för ytterligare information om hur vi på Nurse Inhouse kan hjälpa till vid behov av omvårdnad och omsorg i hemmet. Vi har listat några av de mest återkommande tillstånden, men vi skräddarsyr alla våra lösningar precis efter era behov oavsett sjukdom eller tillstånd.

Blå cirkel med ordet Postoperativ omvårdnad som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Stroke som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Palliativ vård som länkar till den berörda sidan
Blå cirkel med ordet Demens som länkar till den berörda sidan
bottom of page